Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Disclaimer

IKVOORELKAAR besteedt zorg aan actuele, toegankelijke, correcte en complete informatie op deze website, maar kan dit niet in alle gevallen garanderen. Ook is IKVOORELKAAR niet verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

IK VOOR ELKAAR kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onvolledige, verouderde of onjuiste informatie, of de gevolgen daarvan.