Tweet

RT @gemharderwijk: Er zijn al 22 ideeën ingediend, komt jouw idee er ook nog bij? Aanmelden kan t/m 1 juni via https://t.co/dnrYEUPmnR #st…

Volg ons op Twitter >
Vacature

Het Taalhuis van de Bibliotheek Noordwest Veluwe is op zoek naar vrijwilligers die laaggeletterden willen helpen hun spreek- en schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Disclaimer

IKVOORELKAAR besteedt zorg aan actuele, toegankelijke, correcte en complete informatie op deze website, maar kan dit niet in alle gevallen garanderen. Ook is IKVOORELKAAR niet verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

IK VOOR ELKAAR kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onvolledige, verouderde of onjuiste informatie, of de gevolgen daarvan.