Tweet

RT @gemharderwijk: Wie verdient dit jaar het jeugdlintje van Harderwijk? Meld jouw held aan voor 4 november! https://t.co/sQTUP8sP7m

Volg ons op Twitter >
Vacature

Geldersch Landschap & Kasteelen zoekt gastvrouwen en -heren voor promotiewerkzaamheden op evenementen.

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Nieuws

 • Thuishuis op het terras

  Met de zomer in zicht (?) organiseert Stichting Thuishuis Harderwijk met ingang van woensdag 5 juli in de maanden juli en augustus de Thuishuiselijke Terras Woensdagen.

  Lees meer >
 • Praten en proeven

  Op dinsdagmiddag 27 juni organiseren ZorgDat en Zorggroep NW Veluwe (Weideheem) een gezellige high tea.

  Lees meer >
 • Voldoende drinken!

  Het Nationaal Hitteplan is weer geactiveerd. Mensen met een kwetsbare gezondheid, zoals bijvoorbeeld ouderen, baby's en chronisch zieken lopen extra risico op uitdroging en oververhitting.

  Lees meer >
 • Vrijwilligersmarkt

  Op maandag 15 mei, van 16.00-17.15 uur en van 18.30 tot 20.00 uur  is er een vrijwilligersmarkt in de Kiekmure, Tesselschadelaan 1.

  Lees meer >
 • Oefenen met driewielers

  Oefenen met driewielers.
  Senioren die niet meer uit de voeten kunnen met een gewone fiets, kunnen op vrijdag 12 mei a.s. van 13.00 tot 17.00 het fietsen op een driewieler uitproberen of dat een geschikt vervoersmiddel is.

  Lees meer >
 • Reparatie rolstoel, rollator, driewieler

  Op vrijdagochtend 24 maart a.s. houdt het Repair Café Harderwijk een extra reparatiebijeenkomst in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg.

  Lees meer >
 • Leerlingen Morgen College actief voor ouderen

  Leerlingen van het Morgen College en ouderen in verpleeghuis Sonnevanck beleven sinds een aantal weken gezellige woensdagmiddagen samen.

  Lees meer >
 • Tafel van één van start

  Met een feestelijke bijeenkomst is dinsdag 7 februari het project ‘De tafel van één’ in Harderwijk van start gegaan.

  Lees meer >
 • IJSTAART VOOR ANS SNOEK

  Op deze warme woensdag bezorgt IK VOOR ELKAAR een ijstaart bij Ans Snoek (76) uit Harderwijk. Schoonzoon Goran Stojanovic (die haar nomineerde) waarschuwt: “Ze is heel bescheiden en wil niet in de belangstelling staan.”

  Lees meer >