Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Belastinghulp voor lage inkomens

Vrijwilligers van ZorgDat helpen de komende periode mensen met een laag inkomen of vermogen met het invullen van de belastingaangifte 2017.

Afspraken kunnen gemaakt worden op locatie ZorgDat (Deventerweg 4) en in Wijkontmoetingscentrum: Drielanden, Stad, Weideheem, de Aanleg en het Onder Onsje in Hierden. Bij mensen die niet mobiel zijn komt een vrijwilliger aan huis.Een afspraak maken kan via telefoonnr: 0341-434656.