Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Gezellig samenkomen bij Ontmoetingssoos de Zin

De gratis toegankelijke soosmiddagen van Harderwijk worden iedere vierde zondagmiddag van de maand tussen 13.30 en 16.30 uur gehouden in Centrum de Zin, aan de Stationslaan 32 in Harderwijk.

Vrijwilligers van Centrum de Zin staan dan voor u klaar. De soos wil vooral 50-plussers met generatiegenoten in contact brengen. Maar ook familieleden, vrienden, verzorgers en mantelzorgers van senioren zijn van harte welkom. Nieuwe ontmoetingen, gezellig samenkomen met een kopje koffie of thee en een goed gesprek zijn de hoofdingrediënten van de Ontmoetingssoos.

Het programma vanaf mei 2018 ziet er als volgt uit:

27 mei Stadswandeling met gids
24 juni Lezing levenstestament en Via Humana
22 juli Spelcircuit en bingo
26 augustus Barbecue
23 september Optreden 'Vocalgroup 5Hoog'
28 oktober 'Levende Historie' Harderwijk
25 november Sinterklaasviering met gedichten
23 december Kerstbrunch met gedichten en gedachten

Iedereen die graag een keer aanwezig wil zijn, wordt bij deze van harte uitgenodigd. Mensen die meer informatie willen, kunnen bellen naar 06-43467300 of mailen naar ontmoetingssoosdezin@gmail.com. Of kijk op de website www.centrumdezin.nl.