Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Het Jeugdlintje 2017

De gemeente Harderwijk zoekt helden in de leeftijd van 6 tot en met 23 jaar die in aanmerking komen voor het jeugdlintje 2017. Het jeugdlintje is een onderscheiding voor een jonge inwoner van de gemeente die zich op opvallende wijze heeft ingezet voor anderen of voor de gemeente Harderwijk.

Denk aan een bijzondere prestatie, het gedurende langere tijd bieden van vrijwilligershulp, het zich inzetten voor een goed doel of het zich op een andere wijze belangeloos inzetten voor de gemeenschap. Met het jeugdlintje waardeert de gemeente jongeren die zich actief voor de gemeenschap inzetten en een voorbeeld voor anderen zijn.                                                                                       

Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld hem of haar dan voor 4 november aan. Stuur een goed onderbouwde voordracht indien mogelijk compleet met foto’s of filmpjes aan jeugdlintje@harderwijk.nl. Vermeld bij de aanmelding altijd de naam, de geboortedatum en de woonplaats van degene die je nomineert. Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties. Eind november wordt het jeugdlintje 2017 uitgereikt.