Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Leerlingen Morgen College actief voor ouderen

Leerlingen van het Morgen College en ouderen in verpleeghuis Sonnevanck beleven sinds een aantal weken gezellige woensdagmiddagen samen.

Vier derdejaars leerlingen van de richting Zorg & Welzijn verzorgen elke woensdagmiddag een activiteit voor ouderen, bijvoorbeeld een gezellige wandeling. Niet alleen de bewoners van Sonnevanck zijn enthousiast over deze middagen, de leerlingen leren hoe ze met ouderen moeten omgaan, ook leren ze praktische vaardigheden zoals het rijden met een rolstoel.