Tweet

RT @gemharderwijk: Er zijn al 22 ideeën ingediend, komt jouw idee er ook nog bij? Aanmelden kan t/m 1 juni via https://t.co/dnrYEUPmnR #st…

Volg ons op Twitter >
Vacature

Het Taalhuis van de Bibliotheek Noordwest Veluwe is op zoek naar vrijwilligers die laaggeletterden willen helpen hun spreek- en schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Leerlingen Morgen College actief voor ouderen

Leerlingen van het Morgen College en ouderen in verpleeghuis Sonnevanck beleven sinds een aantal weken gezellige woensdagmiddagen samen.

Vier derdejaars leerlingen van de richting Zorg & Welzijn verzorgen elke woensdagmiddag een activiteit voor ouderen, bijvoorbeeld een gezellige wandeling. Niet alleen de bewoners van Sonnevanck zijn enthousiast over deze middagen, de leerlingen leren hoe ze met ouderen moeten omgaan, ook leren ze praktische vaardigheden zoals het rijden met een rolstoel.