Tweet

RT @gemharderwijk: Er zijn al 22 ideeën ingediend, komt jouw idee er ook nog bij? Aanmelden kan t/m 1 juni via https://t.co/dnrYEUPmnR #st…

Volg ons op Twitter >
Vacature

Het Taalhuis van de Bibliotheek Noordwest Veluwe is op zoek naar vrijwilligers die laaggeletterden willen helpen hun spreek- en schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Piet Dijkstra Prijs

Kent u iemand in uw omgeving die zich vrijwillig en belangeloos inzet voor het welzijn van één of meer mede-inwoners van Harderwijk-Hierden? Meld deze persoon dan voor 27 november aan voor de Piet Dijkstra prijs.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor inwoners op het Gemeentehuis. De prijs is vernoemd naar een inwoner, Piet Dijkstra, die inzag dat de gemeente niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor het welzijn van iedere inwoner: "Dat is ieders verantwoordelijkheid en betekent vertrouwen op de eigen kracht van de samenleving". Het voordragen van kanshebbers kan via het formulier op de website van de Gemeente Harderwijk tot 27 november 2017.