Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Reparatie rolstoel, rollator, driewieler

Op vrijdagochtend 24 maart a.s. houdt het Repair Café Harderwijk een extra reparatiebijeenkomst in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg.

Er zal dan speciale aandacht worden besteed aan het onderhoud, reparatie en afstelling van rolstoelen en rollators, driewielers, etc. Bij deze bijeenkomst is van 10.30 -11.30 uur ook een fysiotherapeut  aanwezig om u te adviseren bij het gebruik van uw hulpmiddel.

Uiteraard bent u op deze vrijdagochtend ook van harte welkom met andere kapotte spullen: kleding, fietsen, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat het niet meer doet is welkom! En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.Door samen met de klant het kapotte artikel te repareren,wil het Repair Café Harderwijk het repareren promoten en bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.

U bent van harte welkom met uw rolstoel, rollator of andere kapotte spullen op vrijdag 24 maart van 9.30 u tot 12.00 u in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweijplein 30, Harderwijk.

Zie ook: www.repaircafe.nl/locaties/repair-cafe-harderwijk. Voor contact en informatie: repaircafeharderwijk@gmail.com