Tweet

RT @gemharderwijk: Er zijn al 22 ideeën ingediend, komt jouw idee er ook nog bij? Aanmelden kan t/m 1 juni via https://t.co/dnrYEUPmnR #st…

Volg ons op Twitter >
Vacature

Het Taalhuis van de Bibliotheek Noordwest Veluwe is op zoek naar vrijwilligers die laaggeletterden willen helpen hun spreek- en schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Thuishuis op het terras

Met de zomer in zicht (?) organiseert Stichting Thuishuis Harderwijk met ingang van woensdag 5 juli in de maanden juli en augustus de Thuishuiselijke Terras Woensdagen.

Elke woensdagochtend tussen 10.30 en 12.00 uur kunt u aanschuiven op het terras van Grand Café Hertog Karel aan de Markt in Harderwijk. Vrijwilligers staan klaar om u te ontvangen. Komt u voor 11 uur, dan is het eerste kopje koffie of thee gratis. Na die tijd betaalt u slechts 1 euro. Alleenstaande 60-plussers zijn van harte welkom!