Tweet

Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt op di 26 juni. Georganiseerd door ZorgDat/Servicepunt vrijwilligerswerk. Wilt u graag… https://t.co/YX9yxpw8VJ

Volg ons op Twitter >
Vacature

Vanuit de gemeente is een werkgroep 'Dementievriendelijk Harderwijk' gestart, dat als doel heeft dementie dragelijker te maken en te zoeken naar oplossingen naast medicatie. 

Lees meer >
IK VOOR ELKAAR
Samen redzaam in Harderwijk en Hierden: het kan! Lees verder >


Tip de redactie

De redactie van IK VOOR ELKAAR is altijd op zoek naar voorbeelden van samenredzaamheid in de praktijk. Organiseert u een (buurt)evenement, kent u een mantelzorger die altijd klaarstaat voor een ander, of wilt u een persoonlijke ervaring delen? Tip de redactie met het e-mail formulier.

Email de redactie >

Weer aan het werk? Volg dan deze gratis training

Ben je al een tijdje uit de running en wil je weer aan het werk, al dan niet als vrijwilliger? Een goed begin is de training Talent in Beweging. 

Deze training maakt je duidelijk wat je talenten zijn en hoe je die kunt inzetten. Voor inwoners van Harderwijk en Hierden is de training van zes middagen en een terugkomdag kosteloos. De training begint op 22 maart. Kijk voor meer informatie op http://www.irmgardvandervegt.nl/…/training-talent-beweging-…. Daar kun je ook aanmelden. Liever bellen? Dat kan: 0619055222.